Η 2η αγωνιστική συνάντηση της Λίγκας Α/Π του 2018 έγινε στην Παραμυθιά το 3ήμερο 22-24 Ιουνίου. Δυστηχώς ο ευμετάβλητος καιρός δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τασκ και ο καιρός ήταν καλός μόνο την Πέμτπη 21/6 στην προπόνηση. Η πτήση στον Γκορίλα είναι πάντα μια απολαυστική εμπειρία! Τις μέρες του αγώνα είχαμε όμως την ευκαιρία να πετάξουμε και να προπονηθούμε σε άλλες κοντινές απογειώσεις, στον Αη-Λιά και στην Πλαταριά.

Ομως αξίζει να πούμε οτι ο ΟΑΣ Παραμυθιάς αυτο το αεραθλητικό σωματείο της Ηπείρου, με την πολύχρονη παρουσία του τόσο σε διοργανωσεις αγώνων Α/Π και φιλικών συναντησεων στην ευρύτερη περιοχή όσο και σε επιδόσεις αθλητών του σε πτήσεις X/C,  επανερχόμενο δυναμικά με “νέο αίμα” έκανε μια πολύ σημαντική προσπάθεια και διοργάνωσε την αγωνιστική συνάντηση με τον καλύτερο τρόπο. Με την υποστήριξη του Δήμου Σουλίου και όλης της περιοχής, μας έδωσε έναν διοργανωτικά άρτιο αγώνα και την ευκαιρία να επισκεφτούμε για πολλοστή φορά την περιοχή με τις πολλές υποδομές για διαμονή , πολλές επιλογές για προπονήσεις και πτήσεις αποστάσεων ή αναψυχής, πλούσιες ενναλακτικές δραστηριότητες και πολύ καλό φαγητό στην ευρύτερη περιοχή.

Φυσικά το ραντεβού μας ανανεώθηκε για το 2019 αφού ολοι όσοι βρεθήκαμε εκεί και πετάξαμε στην μέρα της προπόνησης, ανυπομονούμε για επόμενη αγωνιστική συνάντηση!

GiotaR