Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς 2019 που έγινε στον Εμπεσσό Αιτωλοακαρνανίας τον Μάιο, οι 5 συμμετέχοντες αθλητές του σωματείου μας! Ο Χάρης Λέπεσης κατέκτησε την πρώτη θέση και για 2η συνεχή χρονιά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος! ενώ ο Ντομένικο Πίζζι κατέκτησε την 2η θέση της γενικής κατάταξης!
Εξαιρετικές ήταν και οι επιδόσεις και των άλλων αθλητών μας, του Μπακούνη Χρήστου, του Μάρκου Γιώργου και της Ραπάνου Γιώτας.

Στον αγώνα αυτό ορίστηκε πτητική απόσταση 102KΜ το μεγαλύτερο τασκ που έχει οριστεί ποτέ σε Ελληνικό αγώνα Α/Π και οι 3 αθλητές μας, ο Χάρης, ο Ντομένικο και ο Χρήστος κατάφεραν να το ολοκληρώσουν και μάλιστα οι δύο πρώτοι στην 1η τριάδα των πιλότων που τερμάτισαν στο γκόλ, με διαφορά δευτερολέπτων πετώντας με τα αγωνιστικά τους αλεξίπτωτα!

Ο Χρήστος Μπακούνης είναι ο μοναδικός πιλότος στον αγώνα αυτό που τερμάτισε το τασκ 102 χιλιομέτρων με αλεξίπτωτο SPORT-EN-C και κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία του! Στην ίδια κατηγορία την 5η θέση κατέκτησε η Ραπάνου Γ. και ο Μάρκος Γ , σχετικά νέος αθλητής αγώνων, πετώντας στην κατηγορία FUN-ΕΝ A-B, επίσης κατέκτησε την 5η θέση!   

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την συμμετοχή τους, τις νίκες και τις αξιόλογες επιδόσεις τους και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους αγώνες της χρονιάς! με πολλά πτητικά χιλιόμετρα και ασφαλείς προσγειώσεις!

ΛΕΑΛΠΠΑ