1990-2020! Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ίδρυση της ΛΕΑΛΠΠΑ! Tου αεραθλητικού σωματείου Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Αχαΐας με την ανελλιπή και συνεχή, όλα αυτά τα χρόνια, παρουσία στο αεραθλητικό γίγνεσθαι! Εκπαιδεύσεις νέων μελών, διοργάνωση τοπικών. πανελληνίων αλλά και διεθνών αγώνων, σχεδόν κάθε χρόνο, φιλικές συναντήσεις, θεωρητικά σεμινάρια, συμμετοχή σε εκδηλώσεις και επιδείξεις αλλά και ενεργός δράση στο διοικητικό χώρο, συνθέτουν την αξιόλογη διαδρομή της ΛΕΑΛΠΠΑ τα τελευταία 30 χρόνια! Μια σύντομη πτήση στο παρελθόν της ΛΕΑΛΠΠΑ ,με επιγραμματικούς τίτλους και χαρακτηριστικές φωτό μπορεί να μας μεταφέρει πίσω στον χρόνο, στα 1990, στην απαρχή της μακροχρόνιας πορείας της, που συμπορεύεται με την ιστορία του Α/Π στην Ελλάδα, μιας και η ΛΕΑΛΠΠΑ και τα μέλη της ως “ΕΝΩΣΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ” τότε, υπήρξε από τους πρωτεργάτες του αθλήματος στην χώρα μας! Στην ενότητα Ιστορικές φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στιγμές της Ελληνικής και Πατρινής αεραθλητικής ιστορίας, από το αρχείο της ΛΕΑΛΠΠΑ!
Οι αθλητές μας εκπαιδεύονται στην περιοχή του Ομπλού, στην πολυπεταγμένη απογείωση που κοιτάζει ΝΔ στον Πατραϊκό Κόλπο και προπονούνται σε πολλές περιοχές πτήσεων της Αχαΐας, στα πεδία απογειώσεων που με την συνεργασία του σωματείου με τοπικές αρχές, έχουν διανοιχτεί και χρησιμοποιούνται για την ασφαλή απογείωση αθλητών, όλων των επιπέδων.
Για όλους αυτούς τους λόγους το Σ/Κ 31/10 -01/11 θα συναντηθούμε στην πτητική έδρα της ΛΕΑΛΠΠΑ, στον Ομπλό, ιδρυτικά και νέα μέλη, φίλοι και πιλότοι που γνωρίζουν ή θέλουν να γνωρίσουν τον Ομπλό, για να πετάξουμε παρέα!
Λόγω των υγειονομικών περιορισμών, οι μεταφορές προς την απογείωση και οι περισυλλογές θα γίνονται με ίδια μέσα. Μετά την πτήση μπορούμε να γιορτάσουμε μαζί -πάλι τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων- στο μαγαζί «Το παρεάκι » , απέναντι από τα γραφεία του σωματείου στο Σαραβάλι. Ένα όμορφο επετειακό T-shirt θα μπορείτε να το προμηθευτείτε, για την συλλογή σας από παραπεντομπλουζάκια αλλά και την ενίσχυση του σωματείου μας.
Για τους φίλους πιλότους που θα χρειαστούν διαμονή υπάρχει συνεννόηση με το ξενοδοχείο Μεντιτερανέ με τις εξής τιμές ανα δωμάτιο, με πρωινό
δίκλινο : 35 ευρώ
τρίκλινο : 45ευρώ
τετράκλινο: 55 ευρώ
Την Κυριακή 1/11 θα πετάξουμε σε όποια περιοχή πτήσεων της Αχαΐας έχει τον πιο κατάλληλο καιρό, με μεταξύ μας συνεννόηση.
Ενναλακτικές βόλτες τα βουνά και τα αξιοθέατα της περιοχής φυσικά προβλέπονται, σε περίπτωση που ο καιρός,,, μας προσγειώσει σύντομα!
Ραντεβού το άλλo Σάββατο 31/10 στην προσγείωση του Ομπλού, Από τις 12:00 και μετά ξεκινούν οι πτήσεις!
Επικοινωνία για ότι χρειαστεί
Χρήστος 6944980028
DrFlight 6948580923
Γιώτα 6936842708
Κώστας 6972952445
Δασούκης 6942789571
FB LEALPPA