Πετάει η ΛΕΑΛΠΠΑ το Φθινόπωρο; Πετάει!!! και για να πετάξει καλά…

….παίρνει και τα βουνά την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/09/2023 για να συναντήσει όλους τους ιπτάμενους φίλους ΛΕΑΛΠΠΙΤΕΣ και μη, σε φθινοπωρινή πετο-συνάντηση στον Ομπλό …πετάμε το καλύτερό μας… παίρνουμε αναμνηστικό μπλουζάκι… βάζουμε τις πτήσεις μας στο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ  και… οι καλύτεροι κερδίζουν!!! Το debrifing και οι …απονομές στο στέκι απέναντι από το σωματείο στο Σαραβάλι! 

….οργανώνει και Σαββατοκύριακο για να συμμετέχει στην εκδήλωση του ΑΦΩΣΤΕΛ ,το Σάββατο 30/09/ 2023 περνάμε Αντίρριο και πιάνουμε Ιτέα και Άμφισσα για ΛΕΑΛΠΠAπτήσεις στην Γκιώνα, Σάββατο και Κυριακή!!

...κατεβαίνει και για 3ήμερη επετειακή…εναέρια  παρέλαση στην Σαιδώνα, στις 27- 29/10/2023  ,,,ξέρεις εκεί στο Νότο… Καρδαμύλη -Στούπα -Άγιο Νικόλαο για το ,καθιερωμένο πια, φθινοπωρινό παραπεντοπαρόν στην υπέροχη Μεσσηνιακή Μάνη!!! 

και ΦΥΣΙΚΑ!!!!! στις 18- 19 Νοεμβρίου 2023, πάει και μια εκδρομή στο Παναιτωλικό Καταφύγιο ,ως γνωστόν από παλιά, για πτήσεις , παρείστικα μαγειρέματα … ψησίματα ,,,στρατιωτική  διανυκτέρευση ,νυχτερινές πεζοπορίες κτλ κτλ

Μείνετε συντονισμένοι!!

Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν!!!