Επειδή ως γνωστόν, “Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίζει, πάλι άνοιξη μυρίζει”  λέμε να προσπαθήσουμε να πιάσουμε την… “μυρωδιά” των πρώτων θερμικών της άνοιξης και το ΣΚ 2-3 Φεβρουαρίου 2019 μαζί με τους φίλους παραπεντάδες από την Αερολέσχη Αγρινίου έχουμε κανονίσει εκδρομή με διανυκτέρευση (το Σάββατο) στο γνωστό μας, από πολλές εξορμήσεις, Καταφύγιο του Παναιτωλικού όρους.
«Κλείστε» την ημερομηνία για αυτό το υπέροχο παραπεντοσαββατοκύριακο στην γειτονική μας περιοχή, πάνω από την λίμνη Τριχωνίδα με τις πολλές πτητικές , πεζοπορικές και ορειβατικές επιλογές! Η διανυκτέρευση κοστίζει 12ε/άτομο και ΜΗΝ ΞΕΧΆΣΕΤΕ να επικοινωνείτε με τον Χρηστο Μπακούνη 6944980028, για να δηλώσετε συμμετοχή!

Θα συναντηθούμε στις όχθες της λίμνης ,στην γνωστή προσγείωση στην Δογρή Παραβόλας, στο ΚΑΦΕ AMARO το Σάββατο στις 11:00πμ. προκειμένου να αναζητήσουμε την κατάλληλη για την μέρα πτήση και αργότερα, κατά τις 16:00 θα ανηφορίσουμε προς το καταφύγιο για ψητούρες, κρασιά ,τσίπουρα, τραγούδι και χορό. Ο καθένας φέρνει το φαγητό του (που μπορεί να το μαγειρέψει κι εκεί). Σκεπάσματα διατίθενται αλλά μπορείτε να φέρετε τα δικά σας sleeping bags, σεντόνια κτλ